Tømrer i Tarm og Skjern omegn

Hos E.T.Byg ApS tilbyder vi tømrerarbejde til både privat og erhverv i Tarm, Skjern og Ringkøbing. Vi har over 20 års erfaring med tømrerfaget og levere derfor altid arbejde du kan regne med. Som tømrer tilbyder vi flere tjenester, heriblandt konstruktion af nyt tag, renovering, nybygning, tilbygning og meget mere.

Er du i tvivl om din tømreropgave er noget for os, er du velkommen til at kontakte os. Så kan vi få en grundig samtale om din opgave og få udarbejdet alle detaljerne, hvorvidt vi kan hjælpe dig og muligvis en pris på projektet.

Hvad koster en tømrer?

Som sagt er mulighederne meget brede når vi taler om arbejde indenfor tømrerfaget. Af den grund kan priserne variere en del. Et nyt tag koster selvfølgelig ikke det samme som renovering af gulv. Materialerne, arbejdsmængden og tiden det kræver er forskellige fra start til slut. Derfor kommer prisen meget an på opgaven og størrelsen af opgaven. Du er altid velkommen til at kontakte os med detaljerne om din opgave, så vender vi tilbage med en estimering på prisen.

Tømrerarbejde i top kvalitet

Når du bestiller en tømrer hos E.T.Byg ApS sætter vi altid stor fokus på kunden og hvorvidt kunden er tilfreds i slutningen af projektet. Vi gør alt hvad vi kan for at møde de høje standarder vi sætter for vores arbejde. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af arbejdet eller vores service. Har kunden spørgsmål eller bekymringer omkring opgaven gør vi alt for at besvare, rådgive og vejlede kunden til vi er enige om tilgangen til opgaven.

Få et uforpligtende tilbud på af din lokale tømrer

Så står du og mangler en tømrer der kan løse din opgave, har du fundet det helt rette firma. Kontakt os på tlf: 2757 9045, e-mail eh@etbyg.dk eller via vores kontaktformular, så giver vi et uforpligtende tilbud.