Er der nogle dele af dit hus du mener kunne trænge til en kærlig hånd? Trænger taget, terrassen, stuen eller andet til en renovering? Vi står klar til at hjælpe dig med renovering af alt indenfor tømrerfaget.

Renovering af hus i Tarm og Skjern omegn

Er du bosat i Tarm og Skjern området og mener du at dit hus kunne trænge til nyt liv, så står vi klar til at hjælpe dig med din opgave. Hos E.T.Byg ApS sætter vi en stor ære i at alt arbejde vi levere er af den højeste kvalitet. Derfor kan du altid regne med professionelt udført renoveringsarbejde når du bestiller renovering hos os.

Renovering i top kvalitet.

Når vi får en opgave der omhandler renovering, sørger vi for at tage en detaljeret og grundig snak med kunden om projektet. Det gør vi for at undgå forvirringer og misforståelser midtvejs igennem renoveringen. På den måde får kunden også præcis hvad de betaler for, og undgår samtidig at blive skuffet når arbejdet er færdigt. Så når du bestiller renovering hos E.T.Byg ApS kan du regne med at arbejdet udføres fornuftigt og professionelt.

Fordele ved renovering

Når du får foretaget en renovering af huset på den ene eller den anden måde, er det for at forbedre udseendet af huset og specifikt det du vælger at få renoveret. Så fordelen er selvfølgelig at det ser bedre ud. Men samtidig øger en renovering også levetiden på hvad end du får renoveret.

Få et uforpligtende tilbud på renovering

Så mangler du en tømrer til en renovationsopgave, har du fundet det rette sted. Vi står altid klar til at hjælpe dig med renovering af dit tag, hus eller andet.
Kontakt os på tlf: 2757 9045, e-mail eh@etbyg.dk eller via vores kontaktformular, så giver vi et uforpligtende tilbud på renovering af dit hus.